Mengüllü: Usulsüzlükleri yargıya taşıyacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mengüllü: Usulsüzlükleri yargıya taşıyacağız
Abone ol
Hatay ili Defne ilçesinin sevilen sayılan ve çok kıymetli kanaat önderlerinden biri olan Nurettin Mengüllü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Defne ilçesindeki usulsüzlükleri yargıya taşıyacaklarını ifade etti.

Mengüllü yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Defne ilçesinde bir takım usulsüzlüklerin olduğuna dair paylaşımlarda bulunmuştum ve yöneticileri defalarca uyarmıştım.

Ancak yanlışların katlanarak devam ettiğini görüyorum.

Buradan özellikle CHP'li bir meclis üyesine seslenmek istiyorum;

Zaman zaman hak, hukuk ve adaleti savunan bu meclis üyesi ne yazık ki hak. hukuk ve adalet konusunda sınıfta kalmıştır.

Eyy aşağılık meclis üyesi!

Kamu malını talan ettiniz, ama yetmedi. Defne halkının belediyeye verdiği itiraz dilekçesine imza atanların isimlerini rant elde etmesine göz yumduğunuz bir şahısa verdiniz. Bu şahıs da o isimleri tek tek arayıp "Neden şikayet ettiniz?" Diye sorgulamaya ve dilekçeye imza atan vatandaşları tehdit etmeye başladı.

Belediyeye verilen bir dilekçeyi üçüncü şahıs ile nasıl paylaşıp insanları zor durumda bırakıyorsun sen? Bu hem etik değil, hem de suç teşkil etmektedir.

Verilen dilekçeyi rant elde etmesine göz yumduğunuz üçüncü bir şahısla paylaşmak hangi ahlaka, hangi vicdana sığar? Bunu ancak aşağılık bir insan yapar ve senin de o aşağılık insanlardan hiç bir farkın yoktur.

Lafa gelince hak, hukuk ve adaletten bahsetmesini biliyorsun. Ama Defne halkına en büyük haksızlığı, hukuksuzluğu ve adaletsizliği sen ve senin gibi zihniyetler yapıyor. Sana yazıklar olsun.

Yaptığınız yanlışların ve usulsüzlüklerin hepsini bir bir yargıya taşıyacağız. Sizler her ne kadar dağ kanunlarınızı uygulasanız da, biz hukuk yolu ile mücadelemize devam edeceğiz.

Sizin gibi ahlaksızlara eyvallahımız yok. Bu da böyle bilinsin.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 7,4 arttıÖnceki Haber

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 7,4...

Barış Pınarı’nda 3 terörist etkisizSonraki Haber

Barış Pınarı’nda 3 terörist etkisiz

Yorum Yazın