Hbb tüm ilçelerde çalışmalarına devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hbb tüm ilçelerde çalışmalarına devam ediyor
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Hatay'ın tüm ilçelerinde çalışmalarına devam ediyor.

Tüm ilçelere eşit hizmet götüren HBB, Antakya ilçesine bağlı Akevler mahallesi Fahri Korutürk Caddesi'nde eskiyen ve yıpranan kaldırımın söküm işlemini gerçekleştiriyor. Söküm işlemlerinin ardından kaldırımı engelli uyumlu dekoratif parke ile yenileyecek.

Öte yandan kış aylarında yaşanabilecek su baskınlarını önlemek amacıyla il genelinde çalışmalarını sürdürmeye de devam ediyor. Bu kapsamda, Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi 39. Sokak’ta (KYK Öğrenci yurdu önü) yaşanan su birikintisine karşı yağmur suyu tahliye hattı yapımı gerçekleştirildiği bilgisi de geldi.

Ayrıca İl genelinde yol yapım, onarım ve yenileme çalışmalarının da aralıksız sürdüğü ifade edildi.

HBB, Defne ilçesine bağlı Aknehir Mahallesi bağlantı yolunda dayanıklı ve uzun ömürlü beton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Samandağ ilçesine bağlı Karaçay Mahallesi bağlantı yolunda eski zeminin söküm işlemine devam ediyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının ardından yol kaliteli beton asfalt ile kaplanacak.

Yine İl genelindeki mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik faaliyetleri de devam ediyor.

Samandağ ilçesine bağlı Huzurlu Mahallesi'ndeki mezarlıkta; çatılı namaz kılma alanı, musalla taşı, boyama ve çevre düzenlemeye yönelik çalışmalar bitti.

İl genelindeki derelerde temizlik çalışmaları rutin olarak devam ediyor.

Kış aylarında yağışlar sonrası yaşanabilecek olası taşkınları önlemek amacıyla Antakya'nın Maşuklu Mahallesi'ndeki dere iş makinesi yardımıyla temizleniyor.

Erzin ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi Yalmanlar Caddesi ile Çevre yolunda uzun ömürlü beton asfalt serimi çalışması devam ediyor.

Önceki gün Yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında, Defne ilçesine bağlı Özbek ve Büyükçat mahalleleri arasında beton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Arsuz Karaağaç Mahallesi 611. Sokak’ta beton asfalt öncesi trimer kazısı,

Kırıkhan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda beton asfalt öncesi trimer kazısı ve

Kırıkhan Alparslan Türkeş Caddesi’nde de beton asfalt serimi işi devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
4. etap kura takvimi açıklandıÖnceki Haber

4. etap kura takvimi açıklandı

Bakan Bilgin beklenen açıklamayı yaptıSonraki Haber

Bakan Bilgin beklenen açıklamayı yaptı

Yorum Yazın