Ahmet Atıç: Kuldan gelen depreme boyun eğmeyiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Atıç: Kuldan gelen depreme boyun eğmeyiz
Abone ol
Trendyol Süper Lig'inde mücadele eden ve 2 haftadır haksızlığa uğrayan Hatayspor'un hakem hataları yüzünden puan kaybetmesine tepki gösteren Hatayspor Kulübü 2. Başkanı, Hatayspor Sözcüsü Ahmet Atıç bir açıklama yaparak 'Allah’tan gelen depreme boyun eğdik, Kul’dan 2 haftadır gelen depreme tahammül etme nezaketini göstermemizi artık kimse bizden beklemesin.' dedi.

Hatayspor Kulübü 2. Başkanı Ahmet Atıç, bordo-beyazlı ekibin ligde uğradığı haksızlıklar karşısında adeta çileden çıktı ve yaptığı açıklamasında “6 Şubat depremi Allahtan geldi, boyun eğdik ama süper ligde 3 haftadır kul’dan gelen depreme tahammül etme nezaketini  bundan sonar göstermemizi kimse bizden beklemesin” dedi.

Hatayspor sözcüsü Ahmet Atıç önceki gece TİVİBU’da yayınlanan spor programının canlı yayın konuğu oldu.
Atıç, Hatayspor’da kadro yapılanması ve diğer konularla ilgili  özetle şunları söyledi:

“Hatayspor, seyir zevki veren mütevazi kadrosu ile ileriyi hedefleyen bir ekip. Ancak ligin ilk maçında Galatasaray ve son maçında Antalyaspor önünde yaşadıklarımız içimizi yaktı. Antalyaspor maçında ilk yarısı BEYAZ, ikinci yarısı KARA bir 45 dakika vardı.

Duygu sömürü yapmak için değil ama bir gerçeği söylemeliyim. Hatayspor, yıkılmış bir kentin umudu, kent psikolojisinin düzelmesi için  tüm Hataylılar kenetlenmişken Antalyaspor maçında futbol terörüne uğramamız bizi yakıyor.

TFF yetkililerine her söylediğimiz de “Haklısınız” diyorlar ama öyle kalıyor. Antalyaspor maçında ilk yarısı BEYAZ olan maç ikinci 45 dakikada KARA’ya dönüştü. Devre arasında maçın orta hakemi Atilla Karaoğlan’a Antalyaspor kulübü başkanının koruması omuz darbesi yaptı, saldırıda bulundu. Hakem de korktu ve uğradığı darp-cebir sonrası ikinci yarıda bir takımın nasıl katledilebileceğini gösterdi.,”
            
Transfer Market TV’ye konuşan Hatayspor sözcüsü Ahmet Atıç, Hatay’da 19 aydan beri 204 Kent konteynerde 250.000 depremzedenin zor koşullarda yaşamını sürdürürken, insanlar acı içinde iken  onların umudu olan Hatayspor’un katledilmesine izin verilmemeli, TFF yetkililerine durumu anlattığımızda “Haklısınız” diyorlar, Peki arkadaş Haklı isek hakkımızı verin. Bakınız hakem, sahada iki takımın hukukunu korumakla görevlidir.

Ama Antalyaspor-Hatayspor maçında hakem takımların hukukunu korumakla görevli iken kendi hukukunu koruyamamıştır. Hakeme Antalyaspor başkanı koruması tarafından yöneltilen saldırı TCK’nın 265.maddesine göre “Kamu görevlisine görevi engelleme” eylemidir ve 3 ile 6 yıl arası hapis cezasını gerektirir
Yayıncı kuruluş spikeri bunları gördü, söyledi ama yayınlamadı bizim de elimizde kaset-bant yok ama ben Hatayspor kulübü sözcüsü olarak hukukçu olarak Cumhuriyet savcılarımıza, hakemlere bu saldırının kamu görevlisinin görevine engellemeye yönelik olması itibariyle buradan suç duyurusunda bulunuyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Barazi: Derneğimiz hemşehrilerimize ve Hatayımıza yapılacak hizmetin destekçisidir.Önceki Haber

Başkan Barazi: Derneğimiz hemşehrilerimi...

Bir haftada hudutlarda 394 şahıs yakalandıSonraki Haber

Bir haftada hudutlarda 394 şahıs yakalan...

Yorum Yazın