© https://www.hatayhaberajansi.com/

HÜZMELİ: İNSANLARIN ALIM GÜCÜ AZALDI

DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda AKP Genel Başkanı, CB Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi ve insanların alım gücünün azaldığına dikkat çekti.

Hüzmeli, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ara zam açıklamasının ardından Asgari Ücret Komisyonu'nun Çarşamba günü saat 14.00'te toplanacağı duyuruldu.

Yapılan artışın isdihdamda olumsuz etkiye yol açmasına meydan verilmeyecektir. En kısa sürede bu konuda müjdeli haberi işçi ve emekçilerimizle paylaşmayı umut ediyoruz." demiş.

Evet işçilere müjdeli bir haber daha verilecek kısmet ise..! 

Ancak alınan maaşın, enflasyon karşısındaki alım gücüne itibarla azaldığını, piyasada o paranın eridiğinden ise hiç bahsedilmiyor…

Asgari ücrete zam var ise, piyasada mevcut alımın azalacağına, mal ve gıda satışında da zam yapılacağına dair de müjdeli haberi vermek için reklam arası da vermiş gibi..

Bekliyoruz..

Büyük bir heyecanla, 
Hangi alanda zam uygulanacağını, 

Sürpriz yapan sevgili misali 
Ancak alışılagelen  zam haberlerini duymak bizi artık eskisi gibi heyecanlandırmıyor.. 

Bu işin asıl keyfi, tombala misali olanı 
Çünkü torbadan ne çıkacağını tahmin eden 
Tahminde yanılmadığına sevinir oldu .

Sözüm o dur ki; 
En azından keyiflenecek bir fırsatta tanımış oldunuz.

Ancak enflasyonun, faizin, doların, Euro nun durumunu düşünmeden, ülkede bu işçileri çalıştıran, istihdam edenlerin de son olarak ellerini havaya açarak, dolar düşmesini bekledikleri bir ortamda birarada duaya oturduklarını unutmuş gibisiniz. Son olarak gökyüzünden zembille iniyordu paralar.

Gerçekten Sayın Cumhurbaşkanı ve ekibi, sizi üstün başarılarınızdan dolayı tebrik ediyoruz." Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER