© https://www.hatayhaberajansi.com/

Hataylılar Ankara'da yalnız kalmayacak!

Binlerce Hataylı vatandaşın yaşadığı Ankara ilinde sonunda beklenen oldu ve Ankara Hataylılar Derneği kuruldu.

Hasan Barazi başkanlığında kurulan "Ankara Hataylılar Derneği" yönetim kurulunda birbirinden değerli şahsiyetlerin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Mustafa Kanatlı, Ali Aydın, Mehmet Bozkurt, Hasan Sökmen, Reşide Güney, Mustafa Zeki Oğur, Adnan Küçük, Raife Kaçar Kırbey, Ferit Oduncu, Ali Bayır, Recep Yurtsever, Mehmet Tazeoğlu, Turgut Tohma, Coşkun Çalışkan, Hüseyin Çelik, Murat Özdemir, Hasan Gün, İsmet Kaçar gibi isimlerin yer aldığı Ankara Hataylılar Derneği'nin kurulması Ankara'da yaşayan Hataylı vatandaşları da heyecanlandırdı.

Başkan Hasan Barazi konu hakkında yaptığı açıklamada, derneği büyük ümitlerle kurduklarını ve Ankara'da yaşayan tüm hemşehrileriyle kucaklaşmak ve bir araya gelmek için bir an önce gerekli çalışmaları başlatacaklarını ifade etti.

Ankara'da yaşayan tüm Hataylı vatandaşları dernek çatısı altında toplayacaklarını da vurgulayan başkan Barazi, aynı zamanda Hatay'daki gelişmeleri de yakından takip edeceklerini ve Hatay için her konuda ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER