© https://www.hatayhaberajansi.com/

Halk 'Galip Altınöz' diyor

Yıllardır yaptığı çalışmalarla gündeme gelen ve her zaman halkın yanında duran iş insanı Galip Altınöz'ün yıldızı daha da parlıyor.

İş insanı olmasının yanı sıra siyasetin de içerisinde olması ve siyaseti adam gibi yapması takdirle karşılanıyor.

Halk, hiç bir parti teşkilatında görev almamasına rağmen kendilerinin her türlü derdiyle ilgilenen, sorunları çözmek için canla başla mücadele eden Altınöz'ü artık Milletvekili olarak görmek istiyor.

TEK YOL CİDDİ DEĞİŞİKLİK

Mevcut vekillerin ve teşkilatların Hatay iline hiç bir katkılarının olmadığına inanan vatandaşlar, seçim öncesi AK Parti'nin Hatay'da ciddi değişiklikler yapması gerektiğine dikkat çekiyorlar.

AK Partinin ciddi bir değişikliğe gitmemesi durumunda Hatay'da hüsrana uğrayacağının da altını çizen vatandaşlar CB Recep Tayyip Erdoğan ile kurmaylarına seslenerek, Hatay'a el atılması gerektiğini vurguladılar.

BİZE RANT ADAMI DEĞİL DAVA ADAMI LAZIM

Hatay'da kendi çıkarları için AK Parti'yi kullananlardan ve milletin yanında olmayanlardan bıktıklarını da belirten vatandaşlar;

"Yıllarca CB Recep Tayyip Erdoğan'ın hatrına oy verdik. Fakat bundan sonra aday listelerine bakarak hareket edeceğiz. Hatay'a rant adamları değil dava adamları lazım.

Bu defa, her zaman halkın yanında olan Galip Altınöz'ü aday listesinde görmek istiyoruz.

Derdimizle dertlenen ve hiç bir karşılık beklemeden sorunlarımızı çözmek için çabalayan Galip Altınöz'ün Milletvekili seçildiği takdirde hem Hatay'a hem de Hatay halkına daha çok yararı olacağına inanıyoruz." 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER