© https://www.hatayhaberajansi.com/

Gölbaşı'nın hayırsever kadınları depremzedelerin yanında

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan ve yıllardır hayırsever olarak bilinen kadınlar, bu defa depremzedeler için kolları sıvayarak yardım eli uzattılar.

Deprem felaketinde yakınlarını ve evlerini kaybeden yurttaşları yalnız bırakmayan ve en başından beri depremzede vatandaşların yanında olan Gölbaşı ilçesinin vefakar, merhametli, yürekli ve vatansever kadınları, iyilikleriyle vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Depremzede Vatandaşlar Gölbaşı'nda Mutlu

Meydana gelen deprem felaketi aynı zamanda büyük travmalara da neden olmuştu. 

Bu travmayı atlatabilmek ve yaşanan felaketi unutabilmek kolay değildi. 

Ancak aziz Türk Milletimizin başlatmış olduğu iyilik seferberliği sayesinde umutlar yeniden yavaş yavaş yeşermeye başladı.

Gölbaşı ilçesindeki dayanışma ve yardımlaşma harekatı da bunun en büyük örneklerinden biri.

Yıllardır yapmış oldukları iyiliklerle gündeme gelen hayırseverler Hilal Temur, Hanife Timurlenk, Leyla Karakoca, Atiye Güldibi, Selma Kocaoğlu ve Şeyma Altıkat'ın iyilik çabalarını da es geçmemek gerekir. 

Depremzede vatandaşların "İyilik melekleri" olarak gördükleri hayırsever kadınların yaklaşık 3 aydır durmadan çalışmaları tam da takdire şayan.

Hayırsever kadınların uzatmış oldukları yardım eli sayesinde depremzede vatandaşların Gölbaşı ilçesinde mutlu ve geleceğe dair daha umutlu oldukları gözlemleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER