© https://www.hatayhaberajansi.com/

Cihat Ceylan: Geleceğimiz için birlikte adım atıyoruz

Madde bağımlılıklarına karşı mücadele bilincinin artırılması nedeniyle Ankara Gölbaşı ilçesinde anlamlı bir seminer düzenlendi.

Gölbaşı ilçesi Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığının iş birliğiyle düzenlenen seminer Gölbaşı Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği'nde gerçekleştirildi.

Seminerde bağımlılıkla mücadelenin önemine değinildi ve sorunun topluma olan etkileri ele alındı. 

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Cihat Ceylan'ın öncülüğünde düzenlenen seminere özellikle mahalledeki anneler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Etkinlikte uzmanlar, madde bağımlılığının büyüyen tehlikelerinden söz ederek, bu konuda alınacak önlemler hakkında da detaylı bilgi verdiler.

Düzenlenen seminerin ardından, Bahçeli Parkı’nda sağlık taraması yapılarak katılımcıların genel sağlık durumları kontrol edildi. Bu etkinlik, sadece bireylerin değil, aynı zamanda ailelerin ve toplumun geleceği için sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. 

CEYLAN DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Seminere destek veren ve katılım gösteren herkese teşekkür ettiğini dile getiren Muhtar Cihat Ceylan, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

"Katılımlarıyla etkinliği onurlandıran İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ülgen Güllü ve ekibi, İl Jandarma Komutanlığı, Gaziler Derneği Başkanı Gaffar Ağören ve gazilerimiz, Şehit Meriç Alemsar Okulu Müdürü Alparslan Gazi Alkan, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nafiye Güloğlu ve yönetimi, mahalle sakinleri ve özellikle şehit anneleri etkinliğe anlam kattı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu tür etkinliklerle bağımlılıklara karşı mücadele bilincini artırmayı hedefliyoruz ve toplum sağlığına katkıda bulunmaya devam edeceğiz."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER