© https://www.hatayhaberajansi.com/

AV. SERHAT TABANCA; “HAYALLERİNİ KURDUĞUMUZ AYDINLIK TÜRKİYE GELECEĞİ İÇİN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN."

Hatay’ın parlayan yeni yıldızı ve göz bebeği olan, başarılı çalışmalarıyla bu yıl Dünya’da sadece 3 kişiye verilen Onur Madalyasını Karadağ Cumhurbaşkanı Sn. Milo Dukanovic ve Türk Devletleri Teşkilatı Başkanı 27. Başbakan Binali Yıldırım’ın elinden alan Av. Serhat Tabanca Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Hatay’ın her karış toprağını gezip Memleketine hizmet için siyasi ayrım yapmaksızın bütün STK Temsilcilerini, kurum ve kuruluşları, mahalle muhtarlarını, iş adamlarını, esnafları, zengin – fakir ayrımı yapmadan vatandaşları her daim ziyaret eden Hatay sevdalısı AV. SERHAT TABANCA Mesajında; “ Aziz Milletim, Değerli Hatay’lı hemşerilerim. İdrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramında; "Her günümüz bayram sofraları gibi bolluk, bereket ve mutluluk içinde olsun. Hayallerini kurduğumuz bir gelecek için, Türkiye için bayramımız kutlu olsun."

Türkiye’nin içerisinde bulunduğu buhranlı durumun acı farkındalığı ile Ülke ve Millet sevdalısı biri olarak gerek mesleki birikimlerim gerekse her karışını gezdiğim Hatay’da ziyaret ettiğim toplumun her kesiminden insanlarımızın dertlerinden elde ettiğim izlenimler doğrultusunda karınca kaderince Hatay’a hizmeti bir vatan evladı olarak kendime borç bildim. Ayrıca gittiğim her yerde İYİ Parti Genel Başkanımız sayın Meral AKŞENER'e olan teveccühü görmek de bizlere daha çok moral veriyor ve bu da bizim şevkimizi daha artırıyor.

Kıymetli hemşehrilerim; Memleketim ve Ülkem bu halde iken yan gelip yatmak, görmezden gelmek, duyarsız kalmak ne inancıma ne örf, âdetime, geleneklerime, göreneklerime daha da önemlisi vicdanıma asla sığmazdı.

Memleketim yangın yeri iken şahsım olarak duyarsız kalmakla; “ Kendimi, Kendi Öz Mahkememde Yargıyalıp Berat Ettiremezdim.” Çünkü en büyük yargı adaleti, insanın öncelikle kendi vicdanında kurduğu mahkemelerinde sağlanıp berat ettirmesi ile mümkün olurdu.

Bütün bu anlayış ve düsturla, Ülkemizin yarınlarının bizlerle, sizlerle hep birlikte daha aydınlık ve daha İYİ olacağının kanaati ile İslam âleminin, Ülkemizin, Milletimizin, Hatay’lı hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Kurban Bayramının öncelikle Ülkemize, Milletimize, Hatay’ımıza ve tüm İslam ve insanlık âlemine barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini dilerim.” Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER