© https://www.hatayhaberajansi.com/

Av. Serhat Küçükler'den AHD'ne nezaket ziyareti

Kısa süre önce Ankara'da Hataylılar tarafından kurulan Ankara Hataylılar Derneği, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Hataylı vatandaşları bir çatı altında toplamayı, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi, Hatay'ın ve Hatay halkının sorunlarının çözümü noktasında faaliyet sürdürmeyi amaçlayan derneğin dünkü ziyaretçisi Av. Serhat Küçükler'di.

Hatay'ın sevilen ve saygın avukatlarından biri olan Av. Serhat Küçükleri Dernek Başkanı Hasan Barazi, Başkan Yardımcısı Mustafa Kanatlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Basın Sözcüsü Mustafa Zeki Oğur ağırladı.

Küçükler, nezaket ziyareti esnasında yaptığı kısa konuşmada, özellikle yaşanan deprem felaketi sonrasında Ankara'da böyle bir derneğin kurulmasının çok anlamlı olduğunu ve Hatay halkı için çok faydalı olacağına inandığını söyledi.

Ankara Hataylılar Derneğinin kurulmasında emeği geçen başta Hasan Barazi olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ettiğini vurgulayan Küçükler, hayırlı olsun dileklerinde de bulunarak, yönetim ile hatıra fotoğrafı çekildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER