© https://www.hatayhaberajansi.com/

AŞIK; "Karataş, Hiç Faydalı Bir İşin Olmaz Mı?"

DEVA Partisi Hassa İlçe Başkanı Zekeriya Aşık sosyal medya hesabı üzerinden Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş'ı eleştirdi;

DEVA Partisi Hassa İlçe Başkanı Zekeriya Aşık sosyal medya hesabı üzerinden bir takım iddialarla, belediyeye ait taşınmazları satmasıyla ve Atadedeler Çetesi liderlerinden olduğu söylenen Bahtiyar Çolak ile yakınlığıyla gündeme gelen Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş'a adeta isyan etti ve Karataş'a 'Faydalı bir işin olmaz mı?' Sorusunu yöneltti.

Başkan Aşık yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; 

"Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş'ı eleştirmeyeyim diyorum. Ancak Milyonlarca (Trilyon) değerindeki yerleri bir bir sattı. Senin hiç faydalı bir işin olmaz mı? 

İlçede gözle görülür, elle tutulur bir hizmet bile yok. Zira çöpleri bile toplayamayan kişiden söz ediyorum."

KARATAŞ ŞEHRİN GÖBEĞİNİ BETONA GÖMÜYOR..!

Başkan Aşık, Karataş'ın ayrıca Hassa ilçesinin merkezini betona gömdüğünü iddia etti ve yeşil alan olarak tahsis edilen alana rezidans yapmaya karar verdiğini belirtti.

Aşık, açıklamasına devamla; "Karataş, Hassa Belediyesi eski başkanı Abdurrahman Demirel döneminde yeşil alan olarak tahsis edilen alanı imara açıp yeniden meclisten geçirerek o alana rezidans yapmaya karar verdi. 

Bununla ilgili ciddi iddialar var. İddiaların yanı sıra şehrin göbeğini betona gömmektedir. Ayrıca bize haber verilmeden alanda bulunan parti tabelamızı ve bayraklarımızı yıkıp parçalara ayırdılar. Binanın yıkılacağını haber etmiş olsalardı, tabelamızı ve bayraklarımızı usüle uygun indirmesini bilirdik biz. Sizler bizi yıldırabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Yazıklar olsun." Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER